Sjuk... :-(

Jag är så himla förkyld! Less! Det är nog Roberts bror och hans tjej som har smittat mig. Dom var här på en fika i söndags och var jättesnoriga. :-(
Men men.. fint väder har det varit här dom senaste dagarna. Sofie har varit här och då har vi suttit ute och solat. 16 grader varmt har det varit här.. såååå skööönt!

Och så har jag ju tänkt ut ett perfekt datum för förlossning den 2 april. Så nu måste jag bara försöka övertala bebisen att han är redo att komma då! hihi! :-)
Och datum för sundsvall blir nog den 8 maj! Stannar nog ca två veckor.

Puss

:-)

Var nyss på mödra och huvudet är redan fixerat, så han kommer nog lite tidigare än beräknat.
Så nu måste man börja packa klart allting. Spännande men läskigt!
Men måste få förlossning gjord, den kommer jag inte undan med.
Sen så börjar ju sitt nya liv! :-)
Ville bara berätta hur det ligger till!

Puss på er!

26 dagar kvar....

Nu är det 26 dagar kvar mer eller mindre. (hoppas mindre)
Och nu börjar det att bli jobbigt och tungt, jag sover dåligt vaknar av att jag har ont i höfterna och knäna.
Det känns som att bebisen tar precis all min energi. Orkar inte mycket är ständigt trött.
Jag är väldigt känslig just nu. Det var som när jag skulle hacka löken och skar mig i fingret med kniven. Jag blödde lite och ringde Robert och då bröt jag ihop frågade vart plåstrena är. Han var ju på väg hem från jobbet så han skyndade sig hem i tron på att det var jättemycket blod och att jag låg avsvimmad nånstans. Han var hemma ca tre minuter senare och då hade jag slutat blött. Sånt som jag en stund senare tänkte fan grina jag för det.
Så det behövs inte mycket för att man ska få ett litet breakdown.

Och här hemma går det magsjuka med hundarna.. Mina svärföräldrar är i Usa i två veckor så vi är hundvakt åt deras lilla vovve Donna. Först så hade Svante bajssjuka, han sket på sig inne och så på nätterna. Sen när han kom på bättringsvägen så har Donna börjat spy. Så många toarullar har gått åt.

Men våren har kommit hit, snön är borta, solen värmer. Igår så var det 8 grader varmt och det var så skönt att gå ut och gå en runda. Och snart är Jack här och vi kan åka upp till Sundsvall. Det längtar jag verkligen till.. har en sånn stor hemlängtan! Det blir nog i början av maj. Roooooligt!

Puss på er!

RSS 2.0